• WIE BEN IK?

  Hi, that’s me!! Florence, 33 jaar en keramiste in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Van kinds af aan bezeten door alles wat met -creatief zijn- te maken heeft. Het heeft letterlijk mijn hoofd en handen nooit meer ontsnapt. Tot op de dag van vandaag is DIT nog altijd mijn grootste passie, met energie die vanzelf stroomt, en dit deel ik heel graag met jullie.

  HOE KWAM IK OP HET IDEE?

  Heel simpel, gevoel!!
  Ik volgde mijn allereerste les -keramiek- eind 2022 en dit was zonder twijfel hetgeen waar ik naar op zoek was. Zou ik hiermee nog extra creativiteit in mij kunnen loslaten op professioneel vlak? Zou dit…, kan dit…?
  Na een reeks van 10 lessen en 6 maanden intensief thuiswerk heb ik de sprong gewaagd.
  Het is een mooi proces van groeien en bloeien, creëren en leren, iets wat mij enorm boeit en mij altijd een stapje verder laat gaan. Fijn gevoel!


  De mooiste avonturen beginnen vanuit onwetendheid
  In the flow of life
  Vanuit creativiteit en loslaten van onzekerheid
  Vertrouwen in jezelf en in wat komen zal
  Altijd

  Mijn persoonlijke eigenschappen

  Als ik mezelf kort wil omschrijven, ben ik alles-of-niets, tussenin gaat moeilijker voor mij (daar probeer ik nog aan te werken). Mijn batterij raakt niet snel op, wat ik op werkvlak wel ervaar als een groot voordeel. Maar als je mijn familie mag geloven, soms ook een tikkeltje storend. Sorry daarvoor.
  Ik ben wel grappig, daarmee strijk ik de plooien terug glad (ook een leuke eigenschap).
  We zijn thuis totaal geen tv-kijkers, maar ‘Schatten- en stukken van mensen’ laat ons het wel doen. Trouwens, een avond in-de-zetel maakt me niet boos, integendeel.
  Maar mijn sportschoenen of een goed autobiografisch boek staat op de eerste plaats.

  Mocht ik een droom laten uitkomen?
  Ik en mijn 2 mannen op ons best. Soms zijn we chaos én toch zijn we perfect samen, dus die droom is al werkelijkheid.
  Dan kies ik voor: De wereld veroveren met mijn keramiek, zonder twijfel.
  Jaa, een koffietasje in de handen van Tracy Chapman, Tash Sultana en Alicia keys, ik zou het wel kunnen appreciëren. Deze 3 power-stemmen spelen mijn favoriete muziek trouwens, dus het zou wel een leuke match zijn.
  Ik heb de tasjes al klaargezet.

  -Dromen mag-

 • Ons verhaal

  Ik ben jonge mama van mijn creatieve tiener, Andrès, en lief van mijn teamgenoot, Gilles. Gilles zit mee in het concept van Atelier30 en maakt decoratieve betonvloeren, porazzo & mortex. Website


  Samen hebben we een enorme passie voor alles wat in teken staat van -huis & thuis-, met oog op gezelligheid.
  We delen dezelfde ideeën en interesses, en trachten daar het beste uit te halen.

  Elk hebben we een eigen plek in ons atelier, aan de bosrand van het Kluisbos, in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Ik met mijn handen in de klei, achter mijn draaiplaat. Gilles realiseert de meeste projecten op verplaatsing.
  We zijn een jong bedrijf, op een plaats waar we graag zijn én met passie ons ding kunnen doen. Volg ons avontuur, ons verhaal waar we ieder van jullie willen laten van meegenieten.

  Want liefde is het enige dat groeit, als je het samen deelt.


  MERCI om ons te volgen, ons werk mooi te vinden en een stukje Atelier30 in jullie (t)huis te halen. GENIET ervan!

Galerij