Kom meer over mij te weten

Jullie weten zo al een beetje wie ik ben, wat ik doe en waar -Atelier30- voor staat. Maar echte details zijn er nog niet echt gevallen hè.

Wel, wie mij nog niet kent en nieuw is hier…

Hii, ik ben Florence, 32 jaar, mama van mijn creatieve tiener Andrès en samen met mijn lief Gilles vormen we het beste team ♡

» Mijn hobby is voorál buiten zijn, wandelen, reizen -fulltime wanderlust-, noem ik het.

Echt gewoon buiten. Maakt niet uit welk weertje, want ik hou van zowel ijzig koud als van lekker warm. Elk seizoen met zijn schoonste kleuren en al zijn charmes.

» Creatief zijn is mijn langleven. Al van kinds af aan teken ik veel, knutselen, creatief bezig zijn. Ik kan ook zó rap geprikkeld zijn door alles wat te maken heeft van interieur. Wel, ik ben opgegroeid met beide ouders die zelfstandig interieur doen. Dus ergens zit het erin gebakken denk ik.

» Naast al dit, ben ik iemand die enorm graag lach en plezier heeft. Gewoon een namiddag met mijn gezin, met vrienden en het geestig hebben. Niets moet, alles mag. Daar kan je mij écht gelukkig mee maken.

» Oooo, nog een laatste! Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb het dan vooral over het hondenras. Zelf hebben we al 11 jaar ons hondje, Leena. Ze is de liefste ♡

Sinds begin dit jaar ben ik fulltime keramiste en kan ik veel van mijn creativiteit kwijt hier. Ik heb dat ook echt nodig, het zit erin en moet eruit.

Het boeit mij enorm en het maken gebeurd dan ook met volle liefde. Dit wil ik jullie laten voelen.

-Liefde is het enige die groeit als je het samen deelt-

X

Florence

 

 

Recente post
-Den hof- Feb 20, 2023
Voorbij de dag Feb 20, 2023
Tussendoor Feb 18, 2023
Groen Feb 18, 2023
Lentekriebels Feb 18, 2023